Alice Zeniter gæster LiteratureXchange 21.-22. juni

Alice Zeniter, som er aktuel på dansk med romanen Kunsten at miste, gæster den internationale litteraturfestival LiteratureXchange, som finder sted i Aarhus d. 13.-23. juni.

Der bliver to lejligheder til at opleve Alice Zeniter på scenen: 

 

Fredag d. 21. juni kl. 16.30-18 på Godsbanen i Aarhus

Mellem hjem – mød Alice Zeniter og Sofie Jama

Alice Zeniter har en fransk mor og en far fra Algeriet. Sofie Jama er født i Somalia og kom til Danmark som 14-årig. Zeniters roman ’Kunsten at miste’ og Jamas roman ’Et andet menneske, et andet liv’ kredser begge om identitet, immigration, integration og følelsen af at høre til.

Oplev de to forfattere i en samtale om bøgerne og om litteraturen som hjemsted for det hjemløse. Samtalen modereres af journalist og radiovært Tore Leifer. Arrangementet foregår på engelsk.

 

Lørdag d. 22. juni kl. 13-14.30 på Godsbanen i Aarhus

Kunsten at miste – mød Alice Zeniter

Hør den franske forfatter Alice Zeniter i samtale med lektor Steen Bille Jørgensen om hendes første bog oversat til dansk; ‘Kunsten at miste’ (2019). Ved at følge en algerisk familie gennem tre generationer viser Zeniter os, at livet blot er en lang række af tab, på alle niveauer. Fra at miste sine nøgler til at miste sit land eller sit sprog. Hør Zeniter tale om identitet, migration, eksil og den vanskelige stræben efter at finde ens plads i verden.

Arrangementet foregår på fransk og oversættes løbende til dansk.

SE HELE LITERATUREXCHANGES PROGRAM, OG LÆS, HVORDAN DU KØBER BILLETTER TIL ARRANGEMENTERNE, HER