Mød Célia Houdart og Sylvie Bocqui i Thiemers

Torsdag den 12. januar kl. 19 gæster Sylvie Bocqui og Célia Houdart Thiemers Magasin til et eksklusivt dobbeltinterview. To forfattere, der som ingen andre formår at få siderne til at summe af sansninger, farver, lys og lugte - samtidig med at de har hver deres helt unikke skrivestil. Det skal vi høre meget mere om, når de to forfattere interviewes af Simon Hartling i Thiemers.  

Sylvie Bocqui (f. 1962) er aktuel på dansk med “Langt og langsomt fald”, en fortættet roman om enden på kærligheden og det, der følger efter. Hun romandebuterede i 2013 med “En sæson”, der bl.a. var nomineret til den prestigefyldte Goncourt-debutantpris. Godt ti år før havde hun på et lillebitte parisisk forlag udgivet “Uendelig muslinger”, som er en række barndomsminder, der genremæssigt placerer sig et sted mellem fortælling og digt. På dansk er desuden udkommet “En pige som hende” (2020).

Célia Houdart (f. 1970) er aktuel med romanen “Villa E.1027”, en roman om dans, arkitektur, venskab og utopier. På dansk er desuden udkommet den prisvindende roman “Carrara” (2013), der beskriver billedhuggerens støvede værksteder, og “Med dæmpet stemme” (2016), om opera og menneskets stemme.

Arrangementet foregår på fransk med løbende oversættelse til dansk.

www.thiemersmagasin.dk